Unitati teritoriale ale Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu

 

Politii municipale si orasenesti

 1. Politia Municipiului Sibiu
 2. Politia Municipiului Medias
 3. Politia Orasului Agnita
 4. Politia Orasului Avrig
 5. Politia Orasului Cisnadie
 6. Politia Orasului Copsa Mica 
 7. Politia Orasului Dumbraveni
 8. Politia Orasului Ocna Sibiului
 9. Politia Orasului Miercurea  Sibiului
 10. Politia Orasului Saliste
 11. Politia Orasului Talmaciu
Sectii de politie rurala

 1. Sectia 1 de politie rurala Selimbar
 2. Sectia 2 de politie rurala Brateiu
 3. Sectia 3 de politie rurala Agnita
 4. Sectia 4 de politie rurala Porumbacu de Jos
 5. Sectia 5 de politie rurala Axente Sever
 6. Sectia 6 de politie rurala Orlat

SECTIA 1 DE POLIȚIE SIBIU

 

Sediu: Sibiu, județul Sibiu
Cod postal: 557150
Adresa: str. Nicolae Iorga, nr. 2-4
Telefon: 0269/223392, 0269/212260;

 


Vizualizare hartă mărită

 

Şeful Secției 1 de Poliție
Comisar șef de poliţie – CISMAȘ DORIN GHEORGHE

Declarație de avere
Program de audiențe

 
 
 
 
Adjunct al şefului Secției 1 de Poliție
Comisar șef de poliție – COTÎRLEA DORIN

Declarație de avere
Program de audiențe

               

 
 
 
 
 
 

   Din necesităţi de ordin obiectiv, în vederea sprijinirii eficiente a membrilor comunităţii, precum şi prin acţiuni de interes operativ, la nivelul conducerii I.P.J. Sibiu a fost luată decizia înfiinţării Secţiei 1 Poliţie. În urma notei de fundamentare, la data de 14.12.2006, a fost constituită Secţia 1 Poliţie, ca subunitate distinctă în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, strada Nicolae Iorga, nr. 62- 64.
Ca subunitate distinctă, Secţia 1 Poliţie se subordonează Poliţiei Municipiului Sibiu, activităţile fiind dispuse şi coordonate de către şeful Poliţiei Municipiului Sibiu sau înlocuitorul legal la comanda acesteia.
Conducerea secţiei este asigurată de către şeful de secţie şi adjunctul şefului de secţie. Sub aspect organizatoric, în cadrul Secţiei funcţionează următoarele structuri: Compartimentul de Investigaţii Criminale, Poliţia de Ordine Publică în cadrul căreia funcţionează Compartimentul de Siguranţă publică şi patrulare, precum şi Poliţia de Proximitate, compartimentul Secretariat şi Documente Clasificate şi compartimentul de Evidenţă Operativă.
Sub aspectul competenţei materiale Secţia 1 arondează cartierele Hipodrom I,II, III şi IV din municipiul Sibiu, având ca principale atribuţiuni prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi penale, constatarea şi cercetarea acestora, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi celălalte atribuţiuni prevăzute de legislaţia în vigoare.
Teritoriul de competenţă al Secţiei 1 Poliţie este delimitat de străzile Bulevardul Vasile Milea, strada Calea Dumbrăvii, Pârâul Valea Săpunului, cu limitele teritoriale ale Poliţiei Oraşului Cisnădie şi a Postului de Poliţie Răşinari.
Activitatea de relaţii cu publicul este asigurată permanent de către ofiţerul de serviciu al secţiei, care primeşte cererile, petiţiile, sesizările şi plângerile cetăţenilor iar telephonic se poate apela la numărul 0269212260. Programul de lucru al compartimentelor de secretariat şi evidenţă operativă se desfăşoară în intervalul orar 08.00-16.00, iar pentru compartimentele operative se asigură permanenţă şi după orele 1600, cu asigurarea continuităţii conducerii de la dimiciliu în intervalul 16.00-08.00 şi din unitate în situaţiile ordonate.
La nivelul secţiei activitatea de primire a publicului în audienţă este asigurată săptămânal de către şeful Secţiei 1 Poliţie în fiecare zi de joi între orele 12:00-14:00, tel. 0732660822 şi de către adjunctul secţiei in fiecare zi de miercuri între orele 14:00-16:00, tel. 0269/212260.

Comments are closed.